Nationaal Water Traineeship

Het Nationaal Watertraineeship (NWT) is ontwikkeld om jong talent, na hun afstuderen (HBO en WO), een goede start van hun carrière in de watersector te geven. Talent is voor ons de wil om te ontwikkelen. Niet alleen in het eigen vakgebied, ook over grenzen heen. Dat vraagt om vakspecialisten met een brede blik. Wij ontwikkelen persoonlijk leiderschap, stimuleren samenwerking en dagen uit.

Onze trainees hebben bewezen dat het programma werkt en waardevol is voor bedrijven en overheden. Zij komen met verrassende oplossingen voor complexe projecten uit de praktijk en brengen daarmee organisaties bij elkaar.

Sinds het bestaan van NWT (2010) werken de trainees bij een breed scala aan organisaties binnen de watersector. Dit zorgt voor een brede blik op de sector en voor een grote diversiteit aan achtergronden van de trainees. Inmiddels behoort een groot aantal waterschappen, drinkwaterbedrijven, advies- en ingenieursbureaus, gemeenten, onderzoeksinstellingen en aannemers tot onze deelnemers. Zij bieden een baan aan één of meerdere trainees en begeleiden hen op de werkplek.

Click on the Nationaal Water Traineeship logo on the right to visit their web page.

Nieuw_logo_NWT.JPG