Wareco

Wareco Ingenieurs

Wij zijn een bureau dat zich richt op de vakgebieden bodem, water en funderingen. Met zo’n 70 collega’s werken we aan vraagstukken en problemen in bebouwd gebied. Een actueel thema waar we ons veel mee bezig houden, is het klimaatbestendig maken van steden en dorpen.  

We zijn trots op de grote, toonaangevende projecten waarbij onze expertise werd ingeroepen (o.a. Rijksmuseum en Vondelpark Amsterdam), maar zien ook uitdaging in kleinschalige problemen.

Specialisten

We hebben een intern opleidingsprogramma voor nieuwe adviseurs. Als beginner leer je in de praktijk alles van het vakgebied onder begeleiding van een mentor. Als je de materie beheerst, ga je projecten leiden of word je specialist.

Onze ambitie

Werken bij Wareco betekent bezig zijn met uitdagende projecten, kennis delen, kwaliteit leveren en groeien.

Onze adviseurs vergaren steeds nieuwe kennis en ontwikkelen nieuwe onderzoeks- en ontwerpmethoden. Zo ontstaan vernieuwende oplossingen voor wateroverlast, bodemvraagstukken en funderingsproblemen. 

We staan voor: professionaliteit, innovatief denken en onderlinge betrokkenheid. Maar bij Wareco is ook de sfeer heel belangrijk waardoor we vooral ook  met heel veel plezier samenwerken aan onze projecten.


Click on the Wareco logo on the right to visit their website.


Wareco_logo.jpg