News!

Bijeenkomst spreiding onderwijs over de onderwijsweek

*Apologies, this event organised by Utrecht University will be in Dutch, therefore the information will be in Dutch as well*

De universiteit heeft jouw input nodig voor de verspreiding van onderwijs over de onderwijsweek! 

De universiteit kent een onderwijsbedrijfstijd van 48 uur. Regulier onderwijs wordt in een werkweek geroosterd. Van maandag tot en met donderdag kan dit tot 19.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. De druk op de onderwijshuisvesting neemt toe, het aantal beschikbare vierkante meters neemt de komende jaren af. De universiteit staat dus voor een uitdaging als het gaat om het effectief en efficiënt roosteren van haar onderwijs. In een ideale wereld wordt het onderwijs zo optimaal mogelijk verspreid over de onderwijsbedrijfstijd. Hoe gaan we dit realiseren? Hoe houd je rekening met docenten en studenten? Hoe houd je het organiseerbaar en betaalbaar voor de universiteit? Een ingewikkelde puzzel waarvoor de faculteiten Bètawetenschappen, Geowetenschappen en Sociale Wetenschappen (BGS) oplossingen zoeken.

Welke tips heb je voor de universiteit om het onderwijs gelijkmatiger over de 48-urige onderwijsweek te verspreiden? Waar loop je tegenaan als je in de avonduren college moet volgen? Deze en andere vragen staan centraal tijdens een interactieve bijeenkomst op 25 februari over het gelijkmatiger spreiden van het onderwijs over de onderwijsweek. Wil je hier graag over meepraten? Meld je dan aan voor de bijeenkomst.

Aanmelden

Je meldt je aan voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar Tanja Krieger via t.m.krieger@uu.nl. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Praktische details

• Datum: 25 februari 2020

• Tijd: van 15.30 tot uiterlijk 17.00 uur

• Locatie: zaal 0.11 Minnaertgebouw

• Genodigden: docenten en studenten van de faculteit Geowetenschappen

• Voertaal: Nederlands

• Catering: voor wat te drinken en iets lekkers wordt gezorgd

Laat je stem horen en meld je aan! 

Comments

Log in to read and post comments