VanBeek

logo-rgb_vanbeek-fc-corporate-onderschrift.png

Wij zijn partner in de energietransitie voor toonaangevende organisaties uit onder meer de volgende sectoren: zorg, onderwijs, retail, industrie, dienstverleners en de overheid (rijksoverheid, provincies en gemeenten).


Vanbeek is dé marktleider op het gebied van integraal energiemanagement. Wij bieden consultancy en monitoring services. Vanuit consultancy ondersteunen wij organisaties om duurzaamheidsdoelen te realiseren (routekaart naar 2030 en 2050) met inzet van brede (technische) expertise en ervaring. Centraal in onze Monitoring Services dienstverlening staat ErbisOne, hét beste platform voor energiemonitoring. ErbisOne wordt zowel ontwikkeld als ondersteund binnen Vanbeek door ons eigen softwareteam en supportteam.


Een prettige, inspirerende en leerzame werkomgeving


Bij Vanbeek heerst een prettige, inspirerende en leerzame werkomgeving. Onze medewerkers hebben veel (technische) kennis, waarmee we onze klanten kunnen bijstaan in elk vraagstuk op het gebied van energiemanagement. Bovendien organiseren we intern wekelijks kennissessies waarin onze collega;s en externe gastsprekers hun expertise delen met het hele bedrijf. Gezelligheid vinden wij minstens zo belangrijk, zo lunchen wij maandelijks samen met het hele bedrijf in onze eigen huiskamer "de KeeK" tijdens ons bureauoverleg.