TringTring Bicycle Courier

Beste werkzoekende Studenten,

Binnenkort komt het bedrijf TringTring naar Utrecht. Wij streven naar het verduurzamen en vergroenen van de stad door de bestelbusjes te vervangen met elektrische fietsen. In Amsterdam zijn we al ver gekomen en nu is Utrecht aan de beurt!

Het werk in het kort:

Je bezorgt op een 'Urban Arrow' elektrische bakfiets. Je werkt op ZZP basis en krijgt €12,- per uur. Ook de verzekering wordt vanuit TringTring geregeld. Soms wordt je per rit betaald, dit zal ook uitkomen op ongeveer €12,-  per uur. Wij zorgen er ook voor dat je nooit hoeft te wachten voordat je weer een ritje hebt.

Op dit moment hebben we vooral mensen nodig op de woensdag en donderdag avond dus als je dan beschikbaar bent is dat ideaal. Op deze twee dagen bezorgen we voor 'Bloomon' wat betekent dat je vooral mensen blij zal gaan maken met een boeketje bloemen aan de deur. Verder werk je bij TT in een hecht team (in tegenstelling tot veel andere bezorgbanen) wat zorgt voor een leuke werksfeer.

Mocht je nou geïnteresseerd zijn en heb je nog vragen neem dan vooral contact op met Simon Hart via: 0622587526. Als je geen vragen hebt en lekker wilt beginnen kan je je aanmelden via: https://tringtring.nl/word-tringer.html

We willen zo snel mogelijk een groep Tringers klaar hebben staan en zoeken nog een aantal mensen die het team komen versterken dus wees er snel bij, zeker met het lekkere zomerweer op komst!️

WhatsApp_Image_2021-04-12_at_16.22.13_1.jpeg