Steengroen

Hé, welkom op onze partnerpagina! Wat een steengoed idee om eens te kijken wat wij nou doen, misschien is ons werk namelijk wel iets dat helemaal bij jou past.

Wie zijn wij?
Steengroen is een ingenieursbureau actief in projectmanagement en advisering. Dat betekent dat wij werken aan gebiedsontwikkelingen, ruimtelijke opgaven en civiele projecten in de breedste zin van het woord. Klimaatadaptatie, energietransitie, CO2-reductie en biodiversiteit krijgen allemaal inhoud en uitwerking binnen ons werk. Wij zitten aan tafel waar de plannen voor toekomstbestendige steden vorm krijgen. Van het schrijven van beleidsdocumenten en adviseren in gebiedsontwikkelingen tot ons bezighouden met civieltechnische vraagstukken. Het gebeurt allemaal binnen Steengroen.

De mensen van Steengroen zijn een tikkeltje eigenwijs in hun aanpak en steengoed in hun werk: vakmensen die niet alleen gedreven en bekwaam zijn, maar ook inventief en creatief. Zo maken wij samen impact.

Waarom pas jij bij ons?
Ons werk sluit enorm goed aan op wat jij als Stormer aan het leren bent. Misschien doe je wel de Bachelor 'Global Sustainability Science' en focus jij je op beleid en sociale transformatie, of studeer je Sustainable Development met de hoofdrichting ‘Energy & Materials’. Heel veel van de richtingen en veel van de inhoud komt samen in je omgeving. In je straat, in je wijk, het park om de hoek. Overal worden keuzes gemaakt die inhaken op wat jij nu aan het leren bent en wat wij uitwerken. Steengroen is niet voor niets mede opgericht door een oud Storm lid! Ons werk sluit aan bij jou. 

Lijkt het je leuk je kennis in te zetten voor een duurzamere omgeving? Om samen te werken met andere vakgebieden? Én voel jij je thuis op kantoor, in vergaderingen maar ook bij een klant; in een bouwput of op een bewonersavond? Dan pas bij misschien wel eens steengoed bij ons!

Contact
Lees op onze website meer over wat wij doen én de vacatures die wij op dit moment open hebben staan, of bel naar Richard (+31 6 819 419 48), hij kan al je vragen beantwoorden.

steengroenlogo.png