Bijleshuis

*Sorry, Bijleshuis is only available for Dutch-speaking students.*

BijlesHuis is een jong en dynamisch team ontstaan uit een gevarieerde groep van studiebegeleiders en academici die professionele studiebegeleiding en bijles aanbieden. BijlesHuis biedt toegang tot een netwerk van privébijlesdocenten voor lager, middelbaar en hoger onderwijs en zakelijke begeleidingen op maat. Tijdens de bijles of studiebegeleiding kan gewerkt worden aan een bepaald vak, maar ook aan het aanleren van de juiste studievaardigheden. Elke bijlesdocent krijgt bij BijlesHuis een persoonlijk intakegesprek waarin competenties en vakkennis worden geëvalueerd. Is er geen klik met de bijlesdocent? Dat kan gebeuren. BijlesHuis zorgt dan kosteloos voor een oplossing tot je tevreden bent.

Je kan via Storm bij Bijleshuis zowel aan de slag als bijlesdocent, als zelf begeleiding ontvangen.

Bijles of scriptiebegeleiding nodig? Storm's got your back! Via deze unieke link krijg je €20 korting op kwalitatieve en individuele begeleiding via BijlesHuis aan huis of online.

Op zoek naar een flexibele bijbaan? Geef bijles! Registreer je via deze link als lesgever en Storm zorgt ervoor dat je €20 extra betaald krijgt bij je eerste opdracht.

Je kan ook op het logo boven aan de pagina klikken om op de website te komen!

Logo_BijlesHuis_v2_2.png
37_1.png